DEYNIQUE OXIGÉNTERÁPIA

BŐRMEGÚJÍTÓ OXIGÉNTERÁPIA / BŐRE SZABÁLYOSAN FELLÉLEGZIK

Deynique oxigénterápiát kúraszerűen alkalmazva éveket fiatalodhat, arcbőre szinte kicserélődik. A Deynique kezelés termékei tökéletesen hidratálnak és intelligens bőrfelismerő formulájuknak köszönhetően a bőrtípushoz igazodva fejtik ki hatásukat, éppen ezért az oxigénterápia minden bőrtípusra ajánlott.

KAPCSOLAT

HOGYAN MŰKÖDIK?

A mélynyomású oxigénterápia során vitaminokkal, 49 féle ásványi anyaggal dúsított mikrofinomságú oxigént juttatunk a bőrbe, így az szabályosan fellélegzik. A Deynique oxigénterápiával nem csak látványos, de tartós hidratáltsági eredményt érhetünk el, már egy kezelés után is. Azonnal észlelhető a változás: a bőr feszes, élettel teli lesz.

Az oxigén felelős a létfenntartásunkért, sejtjeink működéséért. A hiányos oxigénellátás az oka majdnem minden esetben az elégtelen vérkeringésnek és tápanyagellátásnak. Az oxigén javítja a vérkeringést, elősegíti a kollagén képződést, és javítja a bőr rugalmasságát.

  • Simítja a ráncokat, magas hidratáltságot eredményez.
  • Segíti a sejtlégzést, fokozza a sejtanyagcsere folyamatokat
  • Csökkenti a komedók számát és méretét
  • Javítja a vérkeringést, frissíti a bőrt
  • Mélyen táplál, segíti a kollagén képződését
  • Elősegíti a méreganyagok távozását
  • Javítja a vérkeringést, frissíti a bőrt

Felkeltettük érdeklődését?

Kipróbálná új kezeléseinket? Kérjen INGYENES KONZULTÁCIÓS  időpontot!

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.

Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is?  Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.

Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!

“Ágika kezelése varázslatos, a lányom esküvője előtt két nappal végeztettem el a kezelést és mindezek után nem volt rajtam sok dolga a sminkesnek!”

M.Magdolna, Sopron

“Sokszor járok előadásokat tartani konferenciákra. Eddig problémát jelentett, hogyan mutassam mindig a legelőnyösebb arcomat, de mióta a Nu Medical Orvosesztétika “esemény előtti” kezelésére rátaláltam, nem kérdés. Egy kényeztető óra a rendezvény előtti napokban és már csak a mondandómra kell koncentrálnom!”

K.K. Margit , Érd

“A leánybúcsúmon kaptam ajándékba a legjobb barátnőmtől a Nu Medicalba szóló Deynique oxygén terápiát! Életem legszebb napján tényleg a legszebb lehettem!”

Katka, Polgárdi