BIOSZÁLAS LIFTING

A RÁNCOK TERMÉSZETES ELLENSÉGE A BŐR FESZESSÉGÉÉRT!

100% biokompatibilis, biológiailag elbomló, szövetbarát szálak !

INGYENES KONZULTÁCIÓ

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

FTC (Fine Thread Contour), másnéven BIOSZÁLAS LIFTING manapság az egyik legújabb/ legtrendibb technika, melynek segítségével a laza bőrszövetek feszesítését és liftingelését érjük el a kollagén termelésének stimulálásával, a helyi mikrovérkeringés élénkítésével és a bőr alatti regenerációs folyamatok aktiválásával.

Az eljárás alkalmas az arc kontúrozására, az arc, a nyak, toka területén.

Speciálisan vékony és rövid, biológiailag felszívódó szálakat használunk, melyek a bőrbe történő elhelyezést követően általában 8-12 hónap alatt szívódnak fel teljesen. A szálak mélyebb bőrrétegbe történő húzása regenerációs folyamatokat illetve a sebgyógyulás mechanikai stimulálását indítja be, majd a szövet összehúzódik, a feszesítési folyamat bekövetkezik.

A kezelést megelőző személyes konzultáción bőrgyógyász kolléganőnkkel megállapításra kerül a páciens számára optimális bioszál mennyiség – ennek arányában módosulhat az általánosan megállapított “Áraink” menüpontban szereplő ár-, majd annak egyeztetése és beleegyezés után megkezdjük a beavatkozást. Az eljárás költségének rendezése minden esetben a kezelés befejezésekor -a felhasznált anyagok tekintetében- történik.

  • 20-40 percig tartó beavatkozás, hosszantartó eredmény!

  • Biztonságos beavatkozás, Gyors regeneráció

  • Kezelést követően folytathatja mindennapos tevékenységét!

  • Orcán, tokán, nyakon, homlokon alkalmazható

Gyakran ismételt kérdések Bioszál

Felkeltettük érdeklődését?

Kipróbálná új kezeléseinket? Kérjen INGYENES KONZULTÁCIÓS  időpontot!

Arcfiatalító stúdiók – okosan válasszon!

Ha rászántuk magunkat bármiféle eljárásra – akár kozmetikust, akár plasztikai sebészt választunk az arcfiatalítás elérésére – járjunk el körültekintően! A legjobb módszer a személyes ajánlás alapján való döntés. Sokat nyomhatnak a latban a személyes tapasztalatok egy olyan embertől, akiben bízunk, akin látjuk a pozitív eredményt. Ha ilyen ismerősünk nincs, maradnak a reklámok.

Minden esetben vegyük igénybe az ingyenes előzetes, személyes konzultációt! Ennek során néhány szempontra érdemes hangsúlyt fektetni. Elegendő időt fordítanak ránk? Megfelelően tájékoztatnak az esetleges szövődményekről, kockázatokról, hátrányokról is?  Megbízható (FDA és CE engedéllyel) rendelkező gépekkel dolgoznak?Érdemes több helyre ellátogatni.

Ne sajnáljuk az időt és az energiát, hogy megtaláljuk a magunk számára tökéletes arcfiatalító módszert, stúdiót, személyzetet! Érdemes több orvosesztétikai stúdió, kozmetikai szalon, szépségklinika árait, szolgáltatásait összehasonlítani. Csak ezután hozzunk döntést!

JELENTKEZZEN MOST INGYENES KONZULTÁCIÓNKRA

“A hyaluronsavas feltöltés és a bioszál együttes alkalmazásával éveket fiatalodtam, az azonnali eredmény megdöbbentett! Rendszeres vendége vagyok a Nu Medical Orvosesztétikának!”

Kati Erika, Budapest

“A Nu Medicalban estem át az első szépészeti beavatkozáson egy barátnőm javaslatára, aki Ultherapy kezelésen járt a Központban. Nekem a bioszál behúzás tetszett meg, a doktornő profin és fájdalommentesen feszesítette a bőrömet. Az arcom kisimult, többek szerint 10 évet tagadhatok le a koromból, a kezelés óta magabiztosabb vagyok és végre a szerelem is rám talált! Jövök még, az már biztos!”

Ács Ágota Hanna, Budapest

“Már sok módszert kipróbáltam, de a bioszálas lifting eredménye meggyőzött, hogy a Nu Medical csapata tudja; mit csinál! Az ígértnél jóval tovább tartott a kezelés eredménye, 1 év elteltével sem csökkent a hatás, 1 év 2-3 hónapnál éreztem az újratöltés szükségét!

L.Ági, cégvezető