AKNÉS, GYULLADT BŐR KEZELÉSE

A Nu Medical Orvosesztétikai Központ AKNÉS, GYULLADT BŐR problémájára is nyújt már megfelelő megoldást! A savas hámlasztó kezelésünk kúraszerűen alkalmazva csökkenti a gyulladást, összehúzza a pórusokat, látványosan kezelheti a gyulladt, aknés bőrt. A finom felszíni peeling, az epidermis felső rétegét távolítja el, mely az akne kezelésekhez ideális.

Központunkban a gyulladt, aknés bőr kezelése 5 illetve 8 alkalmas kúrákkal történik, függően a bőr állapotától, a probléma milyenségétől.

 

A minimális regenerációs idővel gyógyuló savas kezelések a felületes hámlasztásukból eredően ragyogó, friss bőrfelszínt eredményeznek, ezzel javítják a bőr hidratáltságát, textúráját.

A kezelések nem igényelnek hosszú beavatkozásokat, nem járnak kellemetlenséggel így akár ebédidőben is elvégezhetőek.

Teljesen személyre szabott kezelési lehetőségeknek köszönhetően minden vendég bőrproblémájához optimalizáltan lehetőség van megfelelő intenzitású kúra összeállítására.

A savas hámlasztó kezelések remekül alkalmazhatók a tompa, fénytelen, fakó bőr elleni küzdelemben legyen szó az arc, a nyak vagy a dekoltázs területéről. A száraz, dehidratált bőr megújul, felfrissül a kúrának köszönhetően!

Kérjen INGYENES  konzultációs időpontot, ahol szakértőinkkel részletesen megvizsgáljuk a problémát, egyeztetjük az elvárásokat és előrevetítjük a várható eredményt.

KAPCSOLAT
  • Jelentősen javíthatja a gyulladt, aknés bőrt.

  • A komedók felszínét puhítja, így kevésbé lesznek láthatóak, egységesebbé válik a felület.

  • Finomítja a durva bőrtextúrát, enyhíti a ráncokat.

  • Csökkenti a pórusok méretét.

  • Lassítja az öregedés folyamatát.

HOGYAN MŰKÖDIK?
A savas hámlasztók összetevőiktől illetve pH értéküktől függően a bőr eltérő mélységéig képesek eltávolítani az elhalt hámsejteket. Aktív összetevőinek, a szalicilsavnak, a tejsavnak, a glikolsavnak köszönhetően a gyulladt, aknés bőr problémájára alkalmazható kezelésünk a bőr felső rétegének peelingje révén gyorsítja az egészséges bőrsejtek bőrfelszínre jutását, így elősegítve az egységes, természetesen szép, egészségesebb bőrfelszín kialakulását!

Felkeltettük érdeklődését?

Kipróbálná új kezeléseinket? Kérjen INGYENES KONZULTÁCIÓS  időpontot!